Astanga kihívás hét

Egy héten keresztül, heti 5 napon át, Astanga sorozat!

Január 16-21.

Szarvas Ildikó írása

Szarvas Ildikó írása

Nincs bérleted, de jönnél?? Ár: 2 000 Ft / alkalom Hetijegy: 8 000 Ft

Tedd próbára a kitartásod!

Szereted a kihívásokat, szeretnéd próbára tenni a kitartásodat, Önmagadat? Szeretnéd mielőbb megtapasztalni az Astanga pozitív hatásait? Itt az alkalom, hogy kipróbáld! Egy héten keresztül, heti hatszor találkozhatsz Velünk és Önmagaddal az Astanga segítségével.

Az Astanga követői heti hatszor gyakorolnak és folyamatosan lépik át a saját korlátaikat, haladják meg Önmagukat. Nem megy még otthon egyedül a mindennapi gyakorlás, de vágysz már rá, hogy megtapasztald milyen érzés lehet ilyen szinten elköteleződni, mint a jógik, kíváncsi vagy milyen tapasztalásokat lehet közben átélni, ha rendszeresen, minden nap gyakorolsz?

Inspirálva egymást

Fantasztikus lehetőség, gyere, próbáld ki! Vezetett órák lelkes gyakorlók között, inspirálva egymást egy fantasztikus közösségben, éljük át együtt azt az élményt, amit az Astanga rendszeres gyakorlása nyújt, testi, lelki szinten egyaránt. Nevezz be azonnal, tedd próbára Önmagad, csatlakozz a kihíváshoz! Képes vagy rá!

- A cikk a kép után folytatódik. -

Te minden nap gyakorolsz?

Te minden nap gyakorolsz?Te minden nap gyakorolsz?

Sorry, de hamarosan visszavonulunk az FACEBOOKRÓL! 2017-ben a HÍRLEVELET és a YouTube csatornát fogjuk előnyben részesíteni, ezért itt az ideje feliratkozni!

- A cikk a kép után folytatódik. -

Gyakorolj, és a többi jön magától!

Sri K. Pattabhi Jois

Ajánlott vezetett órákon részt venni

Először ajánlott vezetett órákon részt venni, ahol megtanuljuk az ászanák sorrendjét, a gyakorlás ritmusát, és a vinyásza számolást. Vezetett órán a tanár számol, és Ő adja a gyakorlás ritmusát, amit követünk. Majd azután érdemes a mysore típusú, egyéni gyakorlásra áttérni, ahol a saját ütemünkben gyakorolhatjuk, a szintünknek megfelelő sorozatot. Az astanga vinyásza jógát érdemes napi rendszerességgel gyakorolni. Kezdhetjük heti egy alkalommal, amit fokozatosan növelhetünk kettő, három, és végül hat alkalomra.

Érdemes kipróbálni és megtapasztalni az Astanga Vinyásza jóga jótékony - életünk minden területére pozitív, kiegyensúlyozó - hatását, mely már az első alkalom után érezhető. Ha kitartóak vagyunk a gyakorlásban, egy belső felfedező úton is elindulhatunk, mely a fizikai szinten kezdődik, az ászanák gyakorlásával, és eddig talán ismeretlen dimenzióban, egy belső úton, az önismeret útján folytatódik.

Akró Jóga WORKSHOP
108 napüdvözlet

Sokféle Napüdvözlet variáció létezik, körülbelül annyiféle, mint ahány jógastílus. Rendszeres gyakorlása minden szervrendszerre pozitív hatással van. A depresszió csökkentésére is használják.

Szúrját, a Napot Indiában is, úgy mint sok más kultúrában az Élet adójaként tisztelik. A Napüdvözlet Szúrja Namaszkára egy bemelegítő gyakorlatsor, a keringési rendszer behangolására, amit általában annyiszor célszerű ismételni a gyakorlás elején, amíg azt nem érezzük, hogy a testünk felébredt és egyensúlyban van.Sokféle Napüdvözlet variáció létezik, körülbelül annyiféle, mint ahány jógastílus. Rendszeres gyakorlása minden szervrendszerre pozitív hatással van, beleértve a mirigyeket, idegrendszert, immunrendszert, és az elmét is. A depresszió csökkentésére is használják, azt tartják, hogy egészségessé és vitálissá teszi a testet, és napfénnyel tölti be a lelket.

Astangázni indultam, de egész máshová értem!

20 indokom volt, miért válasszam az astangát!

Ahogy a barátaim mondanák, már csak akasztott ember nem voltam. Állandó turbolenciában élek. Hol nagyon kint, hol nagyon bent. Pulzálok. Megélek mindent teljes spektrumában. Szenvedéllyel imádok egyetlen lehulló szilvavirágszirmot és mérhetetlenül megvetem az erőszakot. A két pólus akkor kezdett bennem közeledni, amikor tavaly ezer igényem kielégítése céljából astangázni kezdtem. Elvégeztem az alaptanfolyamot és látogattam a rétet. Maxi praktikus szempontjaim a testkontúrozás, feszesség, erő, hajlékonyság, befelé fordulás, természetben gyakorolható sport (Margitsziget Nagyrét) és még kb. 20 indokom volt, miért válasszam az astangát.

Haladó Astanga workshop - élménybeszámoló

A komfortzónán túli élmény! Még hogy a jóga nem izgalmas?

Tavaly nyáron, miután részt vettem a Kezdő Astanga Tanfolyamon, már akkor érdekelt, hogy mi is van a csónakpóz után! Aztán jöttek vasárnaponként a Margitszigeten a délelőtt 11 órakor kezdődő, teljes első sorozatos Astanga órák, ahol a haladó pózok is szerencsére jelen voltak és egy új világ nyílt meg számunkra.

Szabadtéri Csípőnyitó Workshop

Újra fókuszban a csípőnyitás!

Ezen a workshopon a csípőízület és a hátsó combizomzat nyújtására, lazítására koncentrálunk, hatást gyakorolva a teljes gerincre (nyaki,-háti-,és deréktáji szakasz), a lábakra (térd-, és bokaízület).

Astangini vagy?

Dézi és az Ashtanga jóga

Elgondolkodtál már azon, mi jut először eszedbe, ha meghallod a szót: jóga? Egy picit eltöprengve a kérdésen, asszociációk hosszú sora bukkan a felszínre. Vajon hányadik lenne ezek közül az ashtanga jóga? Ha elkötelezett astangi/astangini vagy, talán nem is jár más a fejedben, ha jógáról van szó.

Astanga jóga tippek

Összehangolhatjuk az érzéseinket, a gondolatainkat és cselekedeteinket!

Az Astanga vinyásza jóga egy sprirituális út, bármennyire nehéznek is tűnik fizikailag. Felfedező út saját testünk "gyakorlóterén" át önmagunk felé, mely igen mély elkötelezettséget kíván. Az ászanák gyakorlásával, a fizikain keresztül jutunk el a spirituálishoz. Miután megszületik bennünk az igény egy mélyebb önismeretre, folyamatosan fenn kell tartanunk az elkötelezettséget a mindennapi gyakorlás iránt. Ez egy olyan elhivatottság, mely jó esetben örök életre szól.

MEGOSZTANÁD? (53)AKTUÁLISFB CsoportÓRARENDONLINE HELYFOGLALÁS

A valós értékedet az határozza meg, hogy mennyivel több értéket adsz annál, mint amennyit fizetségként kapsz érte.
MARGITSZIGETI JÓGA - Rendszeres szabadtéri program a margitszigeti Nagyréten!
Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány, BudapestBudapest1138