Ingyenes Jóga

A Vitamin Well Magyarország támogatásával, INGYENES jógaórát szervezünk a Margitszigeti víztorony és a Széchenyi Étterem közötti réten.

Augusztus 13. 10.00

#INGYENES

Az óra egyórás lesz, és ingyenes! Regisztráció nem szükséges, csupán az esemény oldalon az ott leszek gombot kell megnyomnod! Köszönjük! Gyertek és csatlakozzatok minél többen!

#TUDNIVALÓK

Tudnivalók, ha először jössz szabadtérre jógázni... Hozz magaddal valamit, amit le tudsz teríteni a fűre, magad alá, pl. jógamatrac, pokróc, törölköző. Legyen nálad víz, elég egy kulacs is, amit meg tudsz tölteni a közeli ivókútnál. Hozhatsz magaddal némi elemózsiát is, pl. gyümölcsöt, vagy valami könnyű, hideg élelmet, amit jógázás után jólesik majd elfogyasztani. Ami még fontos, hogy jógázás előtt lehetőleg 1-2 órával már ne egyél. A közelben van több szabadtéri wc is.

Az órán saját felelősségre veszel részt! Szabadtéri program lévén, esetleg észrevétlenül megfázhatsz, erős napsütés esetén leéghetsz, napszúrást kaphatsz, ezért fokozottan figyelj magadra! Érkezz időben, hogy a bemelegítésről ne maradj le! A következő óra beharangozásához fényképeket szoktunk készíteni, ezért az órán való részvételeddel automatikusan hozzájárulsz a fotók felhasználásához.

- A cikk a kép után folytatódik. -

Regisztráció nem szükséges!

Regisztráció nem szükséges!Regisztráció nem szükséges!

shutterstock.com

Szia! Program ajánló hírlevél? Erre! Erre! Itt tudsz felíratkozni:

Támogató

Az eseményt a Vitamin Well Magyarország támogatja! [LINK]  [LINK] 

Köszönjük!

Vitamin Well Reload & YOGA

Gondban vagy, hogyan csempészd be az egészségtudatos életmódot a mindennapokba? A napi rohanásban néha megoldhatatlan feladatnak tűnik a kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres, megfelelő mennyiségű gyümölcs-és zöldségfogyasztás és a szükséges folyadékbevitel is. A víz a legjobb szomjoltó, viszont nem feltétlenül tartalmazza a mindennapokhoz szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, és valljuk be, egy idő után már unalmas. A gyümölcslevek mértéktelen fogyasztása pedig természetes cukortartalmuk révén túl sok extrakalóriát jelentenek.

Mit igyál, ha már unod a vizet?

Szerencsére egyre elterjedtebbek azok az üdítőitalok, amelyekkel egyszerre gondoskodhatsz a vitaminbevitelről és a folyadékpótlásról is anélkül, hogy az egészségtudatos megfontolásokról lemondanál. A svéd Vitamin Well szinte minden élethelyzetre kínál funkcionális, szénsavmentes, energiaszegény üdítőket.

Sportolóknak a citrom-lime ízű Reload ajánlott, hiszen amellett, hogy forrásvízből készül, hozzáadott magnéziumot, biotint, B12-, valamint D-vitamint tartalmaz. A magnézium hozzájárul a szervezet elektrolit- egyensúlyának fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez is. A hozzáadott biotin és a B12- vitamin résztvevői az energiát adó́ anyagcsere folyamatoknak, a D-vitamin pedig segíti az immunrendszer normál működését. A Vitamin Well Reload vitamin- és áványi anyagösszetétele tökéletes kombináció sportolók számára is.

- A cikk a kép után folytatódik. -

#vitaminwell #reload

#vitaminwell #reload#vitaminwell #reload

#KIKKEL találkozhatsz?

Iratkozz fel csatornánkra!

FOLYTATÁS?

Érdekelnek még hasonló események? Itt publikáljuk: [LINK] 

1138 Budapest, Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány

1138 Budapest, Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány

Az időpont és a helyszín változás jogát fenntartjuk!

Kattints ide és folytasd a beszélgetést!

Kattints ide és folytasd a beszélgetést!

MEGOSZTANÁD? (7)YOUTUBEFB CsoportÓRARENDONLINE HELYFOGLALÁS

MARGITSZIGETI JÓGA - Rendszeres szabadtéri program a margitszigeti Nagyréten!
Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány, BudapestBudapest1138