jógaoktatóképzés

Szabadtéri Csípőnyitó Workshop

Újra fókuszban a csípőnyitás!

2018 Június 7. szombat 10:00-13:00

Szabad helyek száma: 8

A workshopon

Ezen a workshopon a csípőízület és a hátsó combizomzat nyújtására, lazítására koncentrálunk, hatást gyakorolva a teljes gerincre (nyaki,-háti-,és deréktáji szakasz), a lábakra (térd-, és bokaízület).

A workshopon 2 óra intenzív gyakorlásra lehet számítani. Napüdvözletekkel, és álló gyakorlatokkal melegítünk be, majd rávezető gyakorlatok következnek a nehezebb pózokra. Befejezésül néhány fordított póz, levezető gyakorlatsor, és befejező relaxáció.

KINEK AJÁNLOTT A WORKSHOP?

A workshop célja, hogy visszaállítsuk csípőnk mobilitását, ezáltal javítva általános közérzetünket, fizikai egészségünket. Aki szeretne megszabadulni a csípőizületben tárolt stressztől, esetleg érzelmi traumáktól, múltból elraktározott agressziótól, jöjjön bátran!

Fókuszban az elengedés!

- A cikk a kép után folytatódik. -

Csípőnyitó ászanák

Csípőnyitó ászanákCsípőnyitó ászanák

shutterstock.com

Szia! Program ajánló hírlevél? Erre! Erre! Itt tudsz felíratkozni:

ONLINE HELYFOGLALÁS

2018. Júl. 07.
szombat
10:00
Csípőnyitó Workshop  
Where: Margitsziget Nagyrét
Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány, Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány, Budapest

Érzelmi traumáink

Ha abból az alapfeltevésből indulunk ki, hogy jelenlegi testünk, múltbeli gondolataink, érzelmeink és tetteink összessége, akkor a tökéletes egészségünk helyreállítása szempontjából elengedhetetlen a régi, tudatalatti benyomások/lenyomatok feloldása. Az jóga ászanák (testtartások) mind anatómiailag, mind energetikailag megfelelő módszert biztosítanak arra, hogy megszabaduljunk a testünkben raktározott múltbeli kötöttségektől, berögzült, megszokott cselekvési mintáinktól, és megérkezhessünk a jelen pillanatba, miközben megfelelő testtudatosságot alakítunk ki. Ez fizikai szinten kezdődik, ízületeink egészséges mozgástartományának visszaállításával. A csípőízület rengeteg stressz és érzelmi trauma, a hátsó combizomzat pedig a múltbeli agresszió tárhelye.

- A cikk a kép után folytatódik. -

A test a templomod. Tartsd tisztán, hogy a lélek méltóképpen lakhasson benne.

B.K.S. Iyengar

A CSÍPŐÍZÜLET

a testünk központi és egyben egyik legsokoldalúbban mozgatható ízülete. Majdnem minden ászanában használjuk, ezért központi szerepe van, akárcsak az előrehajlító gyakorlatoknak. Az előrehjlítások és csípőnyitások teremtik meg azt az alapot, ahonnan az összetettebb pózokba kezdhetünk.

Általános egészségünk szempontjából is fontos a csípőnk megfelelő mozgékonyságának helyreállítása. Mai mozgáshiányos, "ülő" életmódunktól, kötötté válik a csípőnk, és ez kihat a gerincünkre és a lábainkra is, valamint a testtartásunkban is problémákat okozhat a csípő nem megfelelő helyzete.

Hip Stretches for Pain Relief and To Open Hips - Simple Yoga Poses

Iratkozz fel csatornánkra!

Regisztráció & ár & helyszín

A könnyebb kommunikáció érdekében a következő e-mail címre küldd részvételi szándékod és telefonos elérhetőségedet: natijoga@gmail.com Köszönöm.

Ár: 6 000 Ft / fő

HELYSZÍN: Margitsziget, Nagyrét: 1138 Budapest, Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány a "szokott helyünk", B helyszín

1138 Budapest, Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány

1138 Budapest, Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány

Az időpont és a helyszín változás jogát fenntartjuk!

Kattints ide és folytasd a beszélgetést!

Kattints ide és folytasd a beszélgetést!

MEGOSZTANÁD? (35)YOUTUBEFB CsoportÓRARENDONLINE HELYFOGLALÁS

Céges Jóga
MARGITSZIGETI JÓGA - Rendszeres szabadtéri program a margitszigeti Nagyréten!
Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány, BudapestBudapest1138