HÍRLEVÉL | Margitszigeti Jóga
 

NOVEMBERI HÍRLEVÉL

You can subscribe here!

DVD
 

DVD

Jóga a szabadban - 60 perc

A DVD 65 perces, négy részből álló dinamikus, haladó jóga gyakorlatsort tartalmaz: bemelegítés napüdvözletekkel, majd lendületes vinyásza flow és erősítő jóga, végül levezető ászanák, befejező relaxációval.

NÉZZ BELE MOST A DVD-be!

Ára: 3 000 Ft + posta költség

A DVD a natijoga@gmail.com címen rendelhető meg vagy itt FB chaten.

Travel photo
 
Karácsonyi bérletakció

Vásárolj 2017 április végéig érvényes korlátlan jógabérletet utalással 24 000 Ft értékben és most egy JÓGA DVD-t adunk ajándékba!

Az ajánlat január 10-ig érvényes.

NÉZZ BELE MOST A DVD-be!

További részletek itt!

Perc utca
 
Termi órák a 3. kerületben
Perc utca

Kedd, csütörtök,-és szombati napokon tartunk jógaórákat a 3. kerületi Budapesti Tánciskolában. Első alkalom esetén ajándék második alkalmat adunk!

Részletek és térkép itt

Céges jóga
 
Céges jóga
Akár holnaptól!

Jóga a munkahelyen - munka előtt, közben (ebédidő) vagy a munkaidő után.

Bemutató videó itt

További részletek itt

Árpád-kilátó
 
Kirándulás az Árpád-kilátóhoz
November 6. vasárnap

Gyalogtúra a Fenyőgyöngye vendéglőtől az Árpád-kilátóhoz. Táv 1,6 km, menetidő 20 perc. Gyülekezés a Fenyőgyöngye vendéglővel szemben található buszmegállóban.

Jin jóga
 
Jin jóga - Órarend bővítés?
November 7. Hétfőn 19.30

A jin jógában hosszan tartjuk ki a pózokat, 3-5 percig is akár, ami elsőre az elmének is nagy kihívást jelenthet, főleg, ha a dinamikusabb gyakorláshoz vagyunk szokva.

Teltház esetén bővítjük az órarendet!

Árpád-kilátó
 
Jógaszőnyeg hordozó
Egyedi!

Ha szeretnél egyedi matractokot varrni magadnak, most könnyen megteheted. Elengedhetetlen kellék ehhez a varrógép, de ha ez megvan, nem kell sokáig menni anyag után, ugyanis akár egy régi farmernadrágból is tökéletes tokot készíthetsz. Vagy bármilyen egyéb maradék anyagból összekombinálhatsz egyet, amik otthon akadnak. Mérd le a jógaszőnyeged, hogy milyen széles és összetekerve mekkora a kör átmérője.

Jin jóga
 
Milyen jógamatracot válasszak?
Polifoam?

A polifoamnak nevezett borzadálynál az is jobb, ha semmit nem terítünk magunk alá...

Első matracnak megfelelőek szerintem az 5 és 10 ezer Ft-os árkategória közötti darabok, ezek valamennyire tapadnak, valamennyire nedvszívók is, de csak épphogy. Pont annyira, hogy ne szégyelljük azt mondani rájuk, hogy jógamatrac.

Árpád-kilátó
 
Házilag festett póló
Egyedi, kreatív, személyre szabott - ajándéknak is tökéletes!

Hozzávalók: póló, textilfesték, esetleg ecset a festék felviteléhez - hogy ecset szükséges-e, az attól függ, milyen típusú a festékünk, zsírpapír, vasaló.

ajakbalzsam
 
Házi készítésű ajakbalzsam
Vértezzük fel magunkat télire!

A shea és kakaóvajat felolvasztom, hozzáadom az avokádóolajat - ezeket lehet kb. egyenlő arányban, majd pár csepp ricinusolajat, az E vitamint, és 1-2 csepp borsmentát. Az E vitamint gyógyszertárban be lehet szerezni, 1-2 kapszula elég egy adaghoz.

Astanga jóga tippek
 
Astanga jóga tippek

Fókuszban a fokozatosság

Lényeges, hogy ne egyből heti 6 nap kezdjünk gyakorolni astanga jógát. Fokozatosan adjunk hozzá egy napot - Kino MacGregor javaslata az, hogy félévente növeljük egy nappal a gyakorlásaink számát. Ez alapján, könnyen kiszámolható, ha mondjuk heti két nappal kezdünk, akkor a heti hat napos gyakorlást két év múlva fogjuk elérni. Persze ahány ember, annyi féle, tehát ez az alapszabály igen változó lehet esetenként, de nagy általánosságban, szerintem követendő, megszívlelendő ez a fokozatosság. És nem utolsó sorban a testünk is meg fogja hálálni, ha nem terheljük túl állandóan. A túlterhelést egyébként az idegrendszer sem kompenzája túl jól, az egész szervezetre nézve nem lesz jó hatása, ha állandóan a krónikus fáratdság tüneteivel éljük a mindennapjainkat. Legyünk türelmesek és kitartóak, és építsük fel a gyakorlásunkat fokozatosan.


Margitszigeti Jóga

1036 Budapest, Perc utca 2.

https://www.margitszigetijoga.hu

Follow us:

FacebookInstagramYoutube

 

You can unsubscribe here

Designed and built by fremdev