A 2024-2026
www.margitszigetijoga.hu login

Wolters Kluwer MESTERKURZUS Segíthetünk?

2024. április 06.
szombat 00:59
álláspont

Margitszigeti Oktatók Közössége (MOK) - nonprofit organization - Távoktatási központ

Copilot Microsoft mesterséges intelligencia segíti, a 2026-ban esedékes országgyűlési választásokra való felkészülését, a MARGiTSZiGETi 2024-ben megalakult nonprofit Közösségbe tömörülő Oktatók Közösségét.

[COPILOT]

A mesterséges intelligencia (MI) használatát az EU-ban a világ első átfogó MI-törvénye fogja szabályozni. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat. A törvényi szöveget várhatóan 2024 áprilisában fogadják el véglegesen. A hatálybalépést követő 24 hónap elteltével a törvény teljes mértékben alkalmazandó lesz, egyes részei azonban már korábban is alkalmazandók:

ॐ INDÍTVÁNY

  • az elfogadhatatlan kockázatot jelentő mesterséges intelligencia rendszerek tilalma hat hónappal a hatálybalépést követően lép életbe
  • a gyakorlati kódexeket a hatálybalépést követően kilenc hónappal kell alkalmazni
  • az általános célú mesterséges intelligencia-rendszerekre vonatkozó szabályok, amelyeknek meg kell felelniük az átláthatósági követelményeknek, 12 hónappal a hatálybalépést követően lépnek hatályba.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

EGYSZERŰSÍTETT kompetencia PONTSZÁMÍTÓ KALKULÁTOR - 2026

Megszereztük a felvételi eljárást számító program forráskódját! Szerinted helyesen működik? Teszteled velünk!

Amerikai Egyesült Államokban alapították a Margitszigeti Oktatók Közösségét!

A csatolmányban szereplő dokumentumok felhívják a figyelmet, azon tényre, hogy Könyves András hivatalos úton regisztrálta a Margitszigeti Oktatók Közösségét a Hawaii, és az EURÓPAi, azaz a MAGYAR fórumon, ugyanazon a napon egyaránt. PDF: !

De hogyan? Én is megtehetem? Indíthatok vállalkozást Hawaii regisztrációval? Igen!

Hawaii Business Express - Business Registration Division, Department of Commerce & Consumer Affairs Start, manage, and learn about Hawaii businesses

A Margitszigeti Oktatók Közössége

egy napfényben fürdő, nem profit orientált közösség, amely a Margitszigeten található. Az oktatók itt szabad levegőn, a Széchenyi Étterem és a Margitszigeti Víztorony közelében tartanak szabadtéri jógaórákat, online BHAGAVAD-GĪTĀ előadásokat, ASHTANGA VINYASA YOGA tanfolyamot és GOOGLE IT AUTOMATION WITH PYTHON kurzust. A jógaórák adományosak, így bárki részt vehet és élvezheti a jógagyakorlatokat a természet közelségében.

220405-F-LO621-1014.jpg

Az oktatási kampány sikeréhez néhány marketingstratégia alkalmazható: [COPILOT]

PHOTO BY: Airman 1st Class Alexicia Givens VIRIN: 220405-F-LO621-1014 FULL SIZE: 0.58 MB

Természetesen, örömmel segítek! Az oktatási kampány sikeres lebonyolításához számos marketingstratégia alkalmazható. Íme néhány tipp, amit figyelembe vehetsz:

1. **Oktatási tartalom promóciója**: Az oktatási tartalom népszerűsítése segíthet az intézményeknek és az egyéneknek kihasználni azt⁴. Az oktatási tartalom magában foglalhatja a kurzusokat, hogyan csináljuk videókat, kutatási papírokat, könyveket, szoftveralkalmazásokat asztali számítógépekhez és mobil eszközökhöz⁴.

2. **Oktatási alkalmazások promóciója**: Az oktatási alkalmazások marketingjehez szükséges eszközök közé tartoznak a fizetett hirdetések, vélemények, SEO, közösségi média stratégia, tartalomfejlesztés és több⁴.

3. **Videó tartalom**: A videó tartalom számos formát ölthet, beleértve a demo videókat, márkavideókat, szakértői interjúkat, oktatási vagy hogyan csináljuk útmutatókat, magyarázó videókat, animált tartalmat, esettanulmányokat és ügyféltapasztalatokat bemutató videókat, élő videókat, virtuális valóság videókat és másokat⁴.

4. **Iskolai marketing**: Az iskolai marketing minden marketingtevékenységet magában foglal az oktatási szektorban⁵.

5. **Oktatási marketing fontossága**: Az online és offline oktatási szektorok rendkívül versenyképesek. Az oktatási marketing segít kiemelkedni a mai telített piacon⁵.

A Margitszigeti Jóga weboldalán talált információk alapján¹, a szabadtéri jógaórákat tartanak tavasztól őszig a Margitszigeten, a Széchenyi Étterem és a Margitszigeti Víztorony közelében minden vasárnap 10:00-tól¹. Az órák adományosak¹. Ezt az információt fel lehet használni a marketingstratégiában, például a közösségi médiában, hirdetésekben és a weboldalon.

Remélem, ezek az információk segítenek a kampány indításában. Ha további kérdéseid vannak, ne habozz feltenni!

Forrás: Beszélgetés a Binggel, 2024. 04. 05.
(1) 12 Best Education Marketing Strategies in 2024 | ComboApp.
(2) The Complete Guide to Education Marketing - HubSpot Blog.
(3) MARGITSZIGETI JÓGA - Jóga a szabadban | 1138 Budapest, Zielinski ....
(4) Sétáljatok a Greetings from Budapesttel a Margitszigeten! ☀️.
(5) Margitszigeti Jóga - YouTube.
(6) The 2024 Guide to Higher Education Marketing Strategies.
(7) Students take the lead to spread an eco-schools initiative in Hungary ....
(8) undefined.

ह KÖTELMÉNYi

A magas kockázatú rendszereknek több idejük lesz a követelmények teljesítésére, mivel a rájuk vonatkozó kötelezettségek a hatálybalépést követő 36 hónap elteltével lépnek életbe. Bővebben az EU digitális intézkedéseiről: Az első uniós rendelet a mesterséges intelligenciáról | Témák | Európai Parlament (europa.eu)

Tisztelt Tóth Judit Anasztázia, jóga és önismeret oktató!

ॐ HATÁROZAT

Ezúton értesítem, miszerint a Margitszigeti Oktatók Közössége egy hivatalosan létező bejegyzett közösség. Az Ön számára is ismeretes, hogy adományokat csak egyházi szervezetek és arra alkalmas közösségek gyűjthetnek. A Margitsziget egy közterület, ahol adománygyűjtés csak különleges esetben lehetséges. (!) Nem hivatalos megkeresést kaptam, hogy a szervezett adománygyűjtést legalizáljam, vagy a tevékenységet szüntessem meg. Kérem, a fentiek tudatában, a Margitszigeti Oktatók Közösségének vezetőjeként felkérem, amennyiben változtatásokat szeretne eszközölni a jelentős ideje Margitszigeti Jóga néven futó szintén nonprofit tevékenységgel kapcsolatban, azt írásban tegye meg a konyvesandras80@gmail.com címen.

ज HATÁSKÖR

Továbbá arra is megkérem, hogy ha határidőhöz kötött kérése van, azt ügyvédi ellenjegyzéssel küldje meg a következő levelezési címre: Könyves András 6000 Kecskemét, Frangepán Sétány 3. 2/12.

Eredményes jógaoktatói tevékenységét támogatva, türelmére számítva, maradok továbbra is munkája iránti tisztelettel és érdeklődéssel a Margitszigeti Oktatók Közössége (MOK) - nonprofit távoktatási központ vezetőjeként: Könyves András +36 30 399 3130

Oktatásszervezőt keres a Margitszigeti Oktatók Közössége!

Részletek:

Ezt a változást nem lehet megállítani!


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!