2026
www.margitszigetijoga.hu login

SZAKDOLGOZAT

Gyengülő szerkezeti ZÓNÁK keresése, megértése.

2024. január 07.
vasarnap 21:43
álláspont

A hangtartomány vizsgálata

Röviden, kikérdezni valakit, átvenni a tudását, csupán csak egy éjszakás kaland, de most elmondom miként kell ezt tenni:

Elalváskor, az értelmezési zónákban megjelenő visszhang működési elve megérthető. Az ingerület feldolgozó rendszer (mely olyan mint a csiga és úgy is mozog), létesít egy önfeldolgozó kiernyedő állapotot. Ezen állapotban, csupán azon természetes visszhang keletkezik, mely a receptorok által értelmezési tartomány leginkább intenzív szakaszában hozza létre a látott és hallott környezet memorizálandó tételének világképét.

ॐ INDÍTVÁNY

A nyilvánvaló ebben az, hogy az adott kommunikációs hangsáv, mely más néven szólal meg az elalvási szakszban befolyásolható és mint szinkron hang rávehető a kommunikációs bizonytalanság és a szándékos befolyásoló felhanggal.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Ennek előidézésére képesé kell tenni a szervi körülmények okán a testet. A buborék testidegen, csupán akkor keletkezik, amikor az étel bizonyos lebontási szakaszban intenzitását tekintve sürgetővé válik. A sürgetés hatására, mint a csiga húzódás, az idegrendszer szövetképesítése is azonosan mozdul az agyban. Az agyi ingerületek, ezért intenzív képet állítanak elő., ezek az állítások viszont képesé teszik az átrendeződést.

Ekkor a memória receptorokban tárolt képek, hangok és látványok ismét aktívá teszik a látottakat, de ezen változást lehet előidézni, és ekkor át lehet formálni az emlékképet vizualizációval.

A vizuális „átütés” olyan erős ebben az időszakban, hogy valódi emléket, egy valótlaná, lehet tenni.

ज HATÁSKÖR

Olyan ez mint a vízmértékben a buborék, ha jó helyen van akkor a körülötte lévő hangvilla a környezeti zaj hatásra rezgést indukál a gondolati szférában és rávetíti a szem retinájára, a fül elcsépelt járataira, és végül a többi megy magától.

Azaz röviden Paramathma.

A hang a fejedben, az életed értelme!

❗️ॐ HATÁROZAT

Az alap probléma, melyet a városban – kivétel nélkül – tapasztalunk, hogy bizonyos helyeken, bizonyos időszakokban a digitális eszközök – túl - aktív tevékenységének zónájában, a fülben lévő vízbázis rezgési tartományba lép az azonossal. Ha a kiutat keresed, azt ne a fejedbe tedd, hanem a gondolati szárnyba!


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!