2026
www.margitszigetijoga.hu login

2024. március 31.
vasarnap 01:40
álláspont

Phyton szakterület bemutatása - Specialization Introduction

A Harvard Business School Accenture kutatása alapján az üzleti élet nehézségeit az IT szakemberek kifinomult munkája képes erőssé tenni. A cél áthidalni minden olyan révre ért koncentrált termelési és kiszolgálói területet, ahol az alacsony körültekintéssel létrehozott érték elvesztése hegyek közötti hidak összeomlásához vezetne. Ezen rév zónában található digitálisan azonosítható veszélyek elkerülhetők az adott területre specializált pyhton programozók és adminisztrátorok segítségével.

Több egymást támogató területen dolgozó telephelyi vagy fizikailag távolról dolgozók együttműködéséből jön létre a mai mérnökök által támogatott kézséges termelési és kiszolgáló rendszerek teljes köre.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A világi szükségletek és körülmények állandó váltakozása alkalmazkodó képességet követel, ezért a programozók és a gazdasági mérnökök iránymutató és kézséges együttműködése elengedhetetlen. Ezen együttműködéshez minden területről származó tudáshalmaz és üzleti információ koncetrációja a szakemberek tudatos szakmai fejlődése által elérhetővé vált. Bhagavad-gītā 2. 13.

A Stack Overflow 2019-ben végzett felmérése szerint, a fejlesztők jelentős része Python nyelvet is megtanulja, hiszen ez ennek a nyelvnek az ismerete a big-data világában elengedhetetlen.

Felhő alapú világ és az fejlődést támogató informatikai laborok, az irányzott és iparági támogatásban részesített fejlesztésének köszönhetően, már számtalan megoldás született, melyek egy része forráskód szinten is elérhető. Jupyter notebooks, and Qwiklabs:

Christine Rafla és a Google oktatói csoportja támogatja és tanítja a fent említett területeket. Christine Rafla szerint a férfiak előszeretettel választják ezt az utat, de azon nők akik sikerre vitték a Python nyelv elsajátítását, azoknak is van dolguk az IT területen.

A Python tanfolyamon a kódoláson túl az operációs rendszerrel való együttműködés lépéseit, a kódolás historikus követését és a csoportos munkát fogjuk megtanulni, előtérbe helyezve a GitHub használatát.

Programozás esetében, nehéz teljesen üzemkész és minden tekintetben tiszta kódit írni, ezért elengedhetetlen a logok vizsgálata, akár annak a belátása is, hogy a kezdetben jónak számító kód számtalan más tekintetben kedvezőtlen és akár az operációs rendszer terhelésére, a terjedelemre és a folyamatok kusza kezelésének következtében alkalmatlan a hosszútávú üzemeltetés tekintetében. A tanfolyam során a Pyhton operációs rendszerben való elhelyezkedését és telepítését egyaránt tanulni fogjuk.

Roger Martinez Linux oktatóként fogja a Python operációs rendszer irányába végzett interakciók kezelését, annak értelmezését tanítani. Kenny Sulm a Git és a GitHub világába fog kalauzolni minket. Amanda Ballas a hiba keresés és hiba elhárítási módozatokat fogja tanítani. Phelan Vendeville az automatizálással és a konfiguráció helyes elvégzésének területébe fog adni betekintést.

Specialization Introduction


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!