Közös futás a Margitszigeten

20 perces jógás bemelegítéssel, a Margitszigeti Jógás csapat közös futást szervez. Csatlakozz hozzánk!

András írása

András írása

Félmaraton projekt

Andrással azt tervezzük, hogy az ősz megpróbáltatásaira, immunrendszerünk megerősítése céljából, valamint állóképességünk növelése érdekében, a közeljövőben rendszeresen futni fogunk a Margitszigeten. Én szeretnék egyszer majd egy félmaratont is futni, kipróbálni magam egy kicsit hosszabb távon.

Arra szeretnénk buzdítani Benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk! Aki nem szeret futni és nem túl jó az állóképessége, vagy csak próbára tenné a kitartását, azért, aki pedig imád futni, az pedig azért, hogy minket motiváljon!!!

HOL? MIKOR?

Gyülekező a szokott helyünkön, ahonnan kb. 20-30 perc közös jógás bemelegítés után elindulunk a futópályára. Mindenki annyit fut, amennyi jólesik. Nem fogunk feltétlenül együtt maradni, mindenki a saját tempójában fut természetesen. Szeretettel várunk Mindenkit, csatlakozzatok! Hiszünk abban, hogy a közösség motiváló ereje, fenntartja majd a lelkesedésünket!

- A cikk a kép után folytatódik. -

Futóedzés

FutóedzésFutóedzés

Sorry, de hamarosan visszavonulunk az FACEBOOKRÓL! 2017-ben a HÍRLEVELET és a YouTube csatornát fogjuk előnyben részesíteni, ezért itt az ideje feliratkozni!

- A cikk a kép után folytatódik. -

"A célokkal rendelkező emberek sikerrel járnak, mert tudják, merre mennek."

Earl Nightingale

Felkészülés - közös jógás bemelegítés

Tehát arra gondoltunk, hogy péntekenként a Margit-szigeten közös futó edzéseket szervezünk, bemelegítésként kb. 20-30 perc közös jógával. Mi mással is kezdhetnénk - szakmai "ártalom" (mindketten jógaoktatók vagyunk) - és hova máshová mennénk, mint a Margit-szigetre, amit amúgy is imádunk, már két éve tartunk rendszeres jógaórákat szabadtéren, a margitszigeti Nagyréten, hétköznap és hétvégéken is.

Persze tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz elég heti 1x kimenni futni, legalább heti 3 alkalom kell a felkészülési időben, de péntek délutánonként 17:00 órakor fogunk egy nyilvános programot szervezni, közös jógás bemelegítéssel. Kövessétek az órarendünket, ahol feltüntetjük a további időpontokat is!

Nike enjoy the weather!

Iratkozz fel csatornánkra!

Gyertek minél többen!

Félórás bemelegítő jóga

A program (félórás bemelegítő jóga) ingyenes, bárki csatlakozhat, saját felelősségére. Kérlek érkezzetek időben, hogy pontosan tudjuk kezdeni a bemelegítést. A futás részt már mindenki önállóan oldja meg, annyi szigetkör lefutásával, olyan tempóban, ahogyan szeretnétek. Az edzéseken való részvétel

Félmaraton életre-halálra

A test finoman hangolt gépezet, ahol hosszú távon a kicsike pontatlanságok is komoly akadállyá nőnek.

Nincs két egyforma félmaraton, és olyan sincs, hogy ha egyszer megvolt, akkor az már mindig meg is lesz. Persze a már teljesített verseny igen, és az érem is méltán függhet a falon, de a következő és az azt követő alkalom újabb egyedi próbatétel. Ez már az a kategória, amit nem lehet teljesíteni ímmel-ámmal felkészüléssel, és ha a kellő edzés meg is volt, még akkor is rengeteg a kiszámíthatatlan tényező. A test finoman hangolt gépezet, ahol hosszú távon a kicsike pontatlanságok is komoly akadállyá nőnek. Márpedig 21 km annak mondható.

Futócipő

Arra gondoltam, utánajárok kicsit a futócipő témának, mert kezdő vagyok, és szeretném kipróbálni magam a futásban.

Volt időszak az életemben, amikor hetente többször kijártam futni, de a jóga mára teljesen kiszorította a futást. Lehet, hogy emiatt nem teljesen kezdőnek, inább újrakezdőnek számítok, de az majdnem ugyanaz. :-) Egészen pontosan arra vagyok kíváncsi, hogy a rendszeres futás milyen hatással lesz az ízületeimre úgy, hogy napi szinten jógázom. Szeretném fokozatosan hozzászoktatni magam a futáshoz, miközben a napi jóga gyakorlásom megmarad. Valószínű, hogy így talán kevesebb kárt okozok az ízületeimnek. KipróbálOM :-)

MEGOSZTANÁD? (91)AKTUÁLISFB CsoportÓRARENDONLINE HELYFOGLALÁS

MARGITSZIGETI JÓGA - Rendszeres szabadtéri program a margitszigeti Nagyréten!
Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány, BudapestBudapest1138