Jógatábor

A kedvelt, Balaton déli partján elhelyezkedő, népszerű üdülő-és kikötővárosban, Fonyódon várjuk a jógával kikapcsolódni vágyókat!

2017. ÁPRILIS 21-23.

Nati írása

Nati írása

Nyárindító jóga-hétvége

Jógaórák, közös standolás, napozás, pihenés, kerti bográcsos zöldségpörkölt főzése, - mindez igény és hangulat szerint, választható. Szervezhetünk közös időtöltést, de ha valaki csak strandolni és napozni szeretne, vagy egyénileg megtervezni a programját, természetesen van rá lehetőség. Az utazás egyénileg történik, az étkezés szintén. Szállásfoglalás időrendi sorrendben. Az ár a jógaórákat és a szállás költségét tartalmazza.

A étkezéssel kapcsolatban azt szeretnénk kérni, mivel a résztvevők nagy része vegetáriánus, legyetek erre tekintettel. Egyénileg oldjuk meg az étkezést, közös főzésre van lehetőség, előzetes egyeztetéssel, de mindenkinek lehetősége lesz azt fogyasztani, amit szeretne, az a kérésünk, hogy a tábor területén (ház és kert) ne fogyasszatok húst és tojást.

Tervezett program

Érkezés ápr. 21-én, pénteken délután/este. Az utazás egyéni. (Ha nem leszünk sokan, akkor egy-két autóval meg fogjuk tudni oldani.) PÉNTEK 15:00-től érkezés, szállás elfoglalása. Pénteken este 17:00-től Bevezetés a pránajámába - még vacsora előtt. Ráhangolódunk a kétnapos kikapcsolódásra. SZOMBAT 9:00 – jógaóra (Astanga) Napközben: szieszta - pihenés, napozás, strand. Ki-mit szeretne, lehet közösen, vagy egyénileg is programot szervezni. (Bizakodó vagyok, hogy szuperjó időnk lesz! ;) 16:00 – 19:00 Pránajáma gyakorlás, Bevezetés a mantrázásba.

VASÁRNAP 9:00 – jógaóra (Astanga) 14:00 – Jóga, mint az önmegvalósítás útja – előadás - utána kötetlen beszélgetés, a jóga filozófiájáról, és további, a témával kapcsolatban felmerülő kérdésekről.

- A cikk a kép után folytatódik. -

Jógatábor 2017 Fonyód

Jógatábor 2017 FonyódJógatábor 2017 Fonyód

Sorry, de hamarosan visszavonulunk az FACEBOOKRÓL! 2017-ben a HÍRLEVELET és a YouTube csatornát fogjuk előnyben részesíteni, ezért itt az ideje feliratkozni!

Szállás

A fonyódi 3500 üdülőépület egyike, egy barátságos, kellemes hangulatú ház ad otthont a Margitszigeti Jóga idei táborának, ahol a jógaórákat a szabadban, a Balaton parton tartjuk. Elképzelhető, hogy a kertet is igénybe vesszük, ez létszám, időjárás, és hangulatfüggő lesz. A balaton-parti nagy, füves szabadtstrand, 15 percre van sétálva, gyalog a háztól. A házban konyha, két fürdőszoba, két wc található, a kertben főzéshez kinti grillező (zöldség grill), valamint bogracsozni is lehet.

A ház mögött a Nagy-Berek található, ami Magyarország egyik kistája, mely régen a Balaton egyik öblözete volt, fontos szerepet töltött be a tó életében. Képe, élővilága, mára jelentősen átalakult, ennek ellenére ma is értékes vizes élőhelyeknek, fajoknak ad otthont, mely közül kiemelkedően gazdag madárvilága. A kiterjedt nádasoknak, az ember számára megközelíthetetlen, érintetlen területeknek némely egysége, része az országos ökológiai hálózatnak.

- A cikk a kép után folytatódik. -

A kertet is igénybe vesszük

A kertet is igénybe vesszükA kertet is igénybe vesszük

Az út az, ami boldoggá tesz, nem a végcél.

A békés harcos útja

Fonyód 2016. április

Iratkozz fel csatornánkra!

Regisztráció & ár & helyszín

A helyfoglalás a jelentkezés időrendi sorrendjében történik, előleg befizetésével. A könnyebb kommunikáció érdekében a következő e-mail címre küldd részvételi szándékod és telefonos elérhetőségedet: natijoga@gmail.com Köszönöm.

24000 Ft / fő

Ezen az oldalon tájékoztató jellegű információk szerepelnek, és tervezett programok. A változtatás jogát fenntartjuk.

Akró Jóga WORKSHOP
INTENZÍV KEZDŐ JÓGA TANFOLYAM

Kétnapos Intenzív Kezdő Jóga Tanfolyam, ahol elsajátíthatod a szükséges alapokat, gyakorlatban és elméletben.

A két részből álló kezdő tanfolyam egy-egy délelőttöt vesz igénybe, 2x4 órából áll.

Tai Chi bemutató a Margitszigeten

Yang Family Tai Chi Chuan Hungary csapata bemutató órát tart a Margitszigeti Jóga szervezésében.

A vasárnapi Astanga órát követően 12:30-tól a margitszigeti Nagyréten VADAS MIHÁLY és a Yang Family Tai Chi Chuan Hungary csapat Tai Chi bemutatót tart. A másfél órás program alatt megismerkedhetünk a Tai Chi 10 alapelvével, az irányzattal, és a 13 alap mozdulattal. http://www.yangfamilytaichi.hu/ :)

Jógamajális 2018

A Margitszigeti Jóga szabadtéri idényének nyitó rendezvénye! Astanga jógamajális a margitszigeti Nagyréten 2017 máj. 1-én 11:00-15:00-ig!

10:00 órától a szokott helyen várunk Benneteket egy szabadtéri 108 Napüdvözlettel, majd 11:00 órakor kezdődik egy Astanga jógaóra. Hozhattok magatokkal némi elemózsiát, vegán finomságokat, amit beszélgetős piknik keretében elfogyasztunk a gyakorlás után.

Tai Chi bemutató a Margitszigeten

Yang Family Tai Chi Chuan Hungary csapata bemutató órát tart a Margitszigeti Jóga szervezésében.

A vasárnapi Astanga órát követően 13:00-tól a margitszigeti Nagyréten VADAS MIHÁLY és a Yang Family Tai Chi Chuan Hungary csapat Tai Chi bemutatót tart. A másfél órás program alatt megismerkedhetünk a Tai Chi 10 alapelvével, az irányzattal, és a 13 alap mozdulattal. http://www.yangfamilytaichi.hu/ :) Az esemény ingyenes. Mindenkit sok szeretettel várunk.

Születésnapi Nyílt Nap

Vega piknik és jóga a Margitszigeten

A természetet kedvelők ismét kipróbálhatják a jóga szabadtéri formáját a margitszigeti Nagyréten! Július 16-án, vasárnap 10:00 órától harmadik alkalommal rendezi meg a Margitszigeti Jóga közösség születésnapi vegán piknikjét.

Jóga Világnapja 2018

10:00-kor 108 napüdvözlettel kezdünk!

2015-ben gazdagodtunk ezzel az újonnan bevezetett világnappal, amivel India jelenlegi mineszterelnöke, Narendra Damodardas Modi szerette volna felhívni a figyelmet a jóga népszerűségére.

MEGOSZTANÁD? (14)AKTUÁLISFB CsoportÓRARENDONLINE HELYFOGLALÁS

MARGITSZIGETI JÓGA - Rendszeres szabadtéri program a margitszigeti Nagyréten!
Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány, BudapestBudapest1138