Termi jógaórák a Perc utcában

A Margitszigeti Jóga csapata télen is (szeptembertől-áprilisig) vár Mindenkit szeretettel termi óráin!

2017-2018

Termi óráink Május 1-től szünetelnek! Rendszeres szabadtéri órákkal várunk Mindenkit szeretettel a margitszigeti Nagyréten! Részletek a főoldalon: [LINK]

TÉLI, TERMI ÓRÁK

A margitszigeti szabadtéri órák hangulata igazi közösségi élményt biztosít számunkra immár harmadik éve. Ennek köszönhetően a téli időszakban is folytatjuk a közös jógázást. Idén télen egy nagy, tágas terem ad otthont jógaóráinknak, a 3. kerületi Budapesti Tánciskolában (5 percre a Tímár utcai Hév megállótól).

Szeptembertől kedd, csütörtök,-és szombati napokon tartunk órákat. Elsősorban a dinamikus jógára nyitott, egyben nyújtani és erősödni kívánó lelkes amatőröket (is) várunk az órákra. Jógás előélet (előny, de) nem feltétel, nyugodtan hozd el a párodat is! Csatlakozhattok hozzánk akkor is, ha még nem jógáztatok velünk, Mindenkit szeretettel várunk!

A második alkalom ajándék!

Első alkalom esetén, ami 2000.-Ft, ajándék második alkalmat adunk.

- A cikk a kép után folytatódik. -

Helyszín: 1036 Budapest, Perc utca 2.

Helyszín: 1036 Budapest, Perc utca 2.Helyszín: 1036 Budapest, Perc utca 2.

Sorry, de hamarosan visszavonulunk az FACEBOOKRÓL! 2017-ben a HÍRLEVELET és a YouTube csatornát fogjuk előnyben részesíteni, ezért itt az ideje feliratkozni!

TERMI ÓRAREND (szeptembertől májusig)

Hétfő
18:00 - 19:00
Kedd
18:00 - 19:30
Szerda
19:00 - 20:00
Csütörtök
18:00 - 19:30
Péntek
17:00 - 18:30
Szombat
10:30 - 12:00

Árak

Szabadtéri jógaórák - a közterület jellegéből adódóan - adomány (becsületkasszás) alapon működnek.

2 000 Ft
napijegy
Első alkalom esetén ajándék második alkalmat adunk!
1 600 Ft
/ alkalom
10,20,30 alkalmas bérlet esetén
1 800 Ft
/ alkalom
5 alkalmas bérlet esetén
5 000 Ft
/ fő
Workshop
21 000 Ft
/ fő
Tanfolyam
24 000 Ft
/ fő
Jógatábor 2017 Fonyód
14 000 Ft
/ magán jógaóra
Natival
Számlaszám:
K&H bank - Tóth Judit Anasztázia E.V.
10401055 - 50526788 - 82561007

- A cikk a kép után folytatódik. -

Ne hagyd abba a próbálkozást csak azért, mert még nem sikerült elérni a tökéletességet!

B.K.S. Iyengar

HOL?

Budapest Kortárstánc Főiskola, 1036 Budapest, Perc utca 2. II. emelet, ("kisterem") A terem nagyon tágas, kényelmes, világos, jól szellőztethető, háromrétegű hajópadló grabolett linó borítással, hangosítással, egyik oldalon tükörfallal rendelkezik.

Jógaszőnyeget biztosítunk, de arra is van lehetőség, hogy elhozd a sajátodat, ha azon szeretnél jógázni, amit esetleg ott is tudsz hagyni (zárható helyen). Öltözők, zuhanyzók vannak. Valamint az előtérben lévő közösségi tér használatára is lehetőségünk van, teakonyha, hangulatos kis asztalkákkal, székekkel. Parkolás: Szombat-vasárnap és ünnepnap INGYENES, munkanapokon 08:00-18:00 175 Ft / óra.

Margitszigeti Jóga a Perc utcában

Iratkozz fel csatornánkra!

HA ELŐSZÖR JÖSSZ

Jógaszőnyeget biztosítunk, de ha szeretnéd hozhatod magaddal a sajátodat. Hozz magaddal laza, kényelmes váltóruhát, amiben szabadon tudsz mozogni. Az óra előtt érdemes 15 perccel korábban érkezned, az adminisztráció miatt. Jógázás előtt lehetőleg 2-3 órával már ne egyél. Az órán saját felelősségedre veszel részt.

Első alkalom esetén ajándék második alkalmat adunk!

Helyszín: 1036 Budapest, Perc utca 2. II. emelet

Helyszín: 1036 Budapest, Perc utca 2. II. emelet

Az időpont és a helyszín változás jogát fenntartjuk!

Vinyásza Flow

A komfortzónán túli élmény! Még hogy a jóga nem izgalmas?

Az órán szinte folyamatosan mozgunk, egyik ászanából áramlunk a másikba, ami segíti az elengedést, a légzéssel összehangolt mozdulatok, a gondolatok lecsendesítését. Ha sikerül folyamatosan a légzésünkre figyelünk, megvalósíthatjuk a teljes harmóniát a gyakorlásunkban, ezáltal a mindennapjainkban is. Minden óra más, általában ászana sorozatok követik egymást, egy-egy adott téma köré építve az órát, kretívan és dinamikusan. Gyakran megjelenik az órában az Astanga jógából ismert vinyásza mozdulatsor, ami összekötő elem az ászanák között, fenntartva a folyamatosságot, illetve a hajlékonyság és erő egyensúlyát.

Jin jóga

Cseréld le a gondolataidat és élvezd ahogy elcsendesedik az elme...

A jin jógában hosszan tartjuk ki a pózokat, 3-5 percig is akár, ami elsőre az elmének is nagy kihívást jelenthet, főleg, ha a dinamikusabb gyakorláshoz vagyunk szokva. A jin típusú jóga, ahogy a neve is mutatja, egy passzív, befogadó, statikusabb minőséget képvisel, szemben az aktív, dinamikus, erőteljes oldallal, ahová pl. az Astangát lehet sorolni. Legyünk kitartóak, különösen, ha nem szoktunk hozzá, hogy hosszan maradjunk benne egy ászanában.

Kezdő jóga

Teljes testet átmozgató, könnyed gyakorlás hétfőn és vasárnap a szabadban!

A bevezető ráhangolódást kezdő Napüdvözlet gyakorlatsor követi, majd álló,-ülő,- és fekvő ászanákat végzünk, végül levezetésként passzív nyújtás következik, és fordított pózok. Teljes testet átmozgató gyakorlatsor, mely biztonságosan végezhető kezdő gyakorlók számára is. Megismerkedünk az alapvető ászanákkal (testtartásokkal), miközben tudatosítjuk a mozdulat és légzés összehangolását, kapcsolatát. Az óra az elmaradhatatlan Savászanával, befejező relaxációval végződik, mely után felfrissülten, tiszta fejjel folytathatjuk a napot.

Céges jóga

Jóga a munkahelyen - munka előtt, közben (ebédidő) vagy a munkaidő után.

Ha van a munkahelyeden egy alkalmas helyiség, egy szőnyegpadlós, vagy parkettás tárgyaló, konferenciaterem, vagy egy nagyobb méretű iroda, ahol esetleg mozgathatók a bútorok, akkor a dolgozók körében végzett előzetes igényfelmérés után már csak a megfelelő időpontot kell kiválasztani az első bemutató órához. (A jógázásra alkalmas helyszínen - ahol a kövön kívül bármilyen burkolat megfelelő - egy embernek egy jógaszőnyegnyi (kb. 65x180 cm) helyre van szüksége.)

Intervall jóga alaptanfolyam

Az intervall jóga elnevezés viszonylag új. Ez az óra jellegében az erősítő/power, és a vinyásza flow jógaórák hangulatát idézi. Az erősítést, a nyújtást-és az állóképesség fejlesztését ötvözi.

A jóga elsődleges jelentése egység, összekapcsolódás. Hitem szerint egy önismereti út, mely során az önmegvalósításra törekvő ember az élet legfontosabb kérdéseire kaphat választ. Erre a jóga hagyomány szentírásai többféle folyamatot is javasolnak, melyek segítségével a legfontosabb lételméleti kérdéseket boncolgató, kereső ember közelebb kerülhet transzcendentális céljához.

JÓGA A NAPPALIDBAN

Országos összehangolt jógaóra a nappalidban

Terítsd le CSÜTÖRTÖK este a jógaszőnyeget a nappalidban ♥ felszólítással indítunk kísérleti adásokat CSÜTÖRTÖKÖN 19.00 órai kezdettel. 1. Az FB eseményben (a linket a bekezdés után találod) jelezd az OTT LESZEK gombbal a részvételi szándékod. 2. CSÜTÖRTÖK 19.00 órai időpontban légy itt a laptop, tablet, tv előtt a jógaszőnyegen 3. Indítsd el a kb. 18.55 perckor ide posztolt technikai adást és a videó alatt kommentben jelezd, hogy megérkeztél, pl. így: Namaste! 4. és 19.00- kor kezdődik a jógaóra! A meghívás gombbal KÉRD MEG BARÁTAIDAT, hogy CSATLAKOZZANAK a kezdeményezéshez!

MEGOSZTANÁD? (147)AKTUÁLISFB CsoportÓRARENDONLINE HELYFOGLALÁS

A valós értékedet az határozza meg, hogy mennyivel több értéket adsz annál, mint amennyit fizetségként kapsz érte.
MARGITSZIGETI JÓGA - Rendszeres szabadtéri program a margitszigeti Nagyréten!
Margitsziget Nagyrét, Zielinski Szilárd sétány, BudapestBudapest1138